Åpen for alle - alltid

Bekrefter at savnet kvinne (33) er funnet død i Farsund

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kvinnen som torsdag ble funnet død av dykkere i Farsund, er kvinnen som har vært savnet i området siden sist lørdag, opplyser Agder politidistrikt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Familien har bekreftet av det er den savnede som ble funnet død torsdag, sier fungerende politistasjonssjef Jan Åge Sakariassen ved Farsund og Lyngdal politistasjon til Fædrelandsvennen.

Avdøde ble torsdag ettermiddag sendt til Oslo for obduksjon. Sakariassen forventer at de får en foreløpig obduksjonsrapport fredag formiddag.

Pårørende til den avdøde kvinnen er varslet.

Dykkere fra brannvesenet ble satt inn i letingen etter kvinnen torsdag morgen. Hun ble sist sett lørdag og var da på vei til en konsert i sentrum, men kom bort fra følget sitt.

Funnet av dykkere

Funnet av den døde ble gjort av dykkere i sjøen i området der den savnede kvinnen sist ble sett. Den avdøde ble funnet like før klokken 10 torsdag formiddag, opplyser Agder politidistrikt i en pressemelding.

– Nå vil vi rutinemessig sende den avdøde til obduksjon, både for å få sikker ID av vedkommende, men også for å kunne fastslå dødsårsaken, sier Sakariassen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kvinnen ble funnet utenfor et kaianlegg, i et område med butikker, industri og boliger. Det er like i nærheten av der hun sist ble sett, men det skal ikke være noe overvåkingskamera i området.

Ikke mistanke om noe kriminelt

Til Dagbladet sier Sakariassen at alt tyder på at det er den savnede som er funnet, og at politiet ikke mistenker noe kriminelt.

Politiet fortsetter etterforskningssporet, og sitter ifølge Sakariassen på mye informasjon.

– Vi har mange spor, inkludert data- og telefoni-informasjon. Vi fortsetter etterforskningen helt fram til vi har fått avklart dødsårsak, understreker han.

Politiet ber publikum ta kontakt dersom de har gjort observasjoner eller har bilder eller videoopptak fra området rundt funnstedet, som er fra Sundestranda og videre inn til sentrum av Farsund til Torvet og Amfi.