Mann alvorlig skadd i voldsepisode i Trondheim – kvinne pågrepet

Kriminalteknikere fra politiet gjør undersøkelser i en bygård i Trondheim sentrum. Foto: Joakim Halvorsen, NTB
Kriminalteknikere fra politiet gjør undersøkelser i en bygård i Trondheim sentrum. Foto: Joakim Halvorsen, NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet har pågrepet kvinnen som tidligere søndag ble siktet og etterlyst for vold i Trondheim. En mann er alvorlig skadd.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Kvinnen er i 20-årene og ble pågrepet uten dramatikk. Siktede har fått oppnevnt forsvarer og vil bli forsøkt avhørt så fort som mulig, skriver politiadvokat Anne Haave i Trøndelag politidistrikt en pressemelding søndag kveld.

Den siktede kvinnen ble pågrepet i en bolig i Trondheim klokken 18.40. Hun er siktet for grov kroppsskade og blir framstilt for varetektsfengsling mandag.

Politiet fikk lørdag morgen melding om en alvorlig skadd mann på en buss. De traff ham på Ranheim, og han ble tatt hånd om av helsevesenet, opplyser politiet.

Store ressurser

– Politiet har brukt store ressurser lørdag og søndag for å finne ut hva som har hendt med den skadde mannen, heter det i pressemeldingen som kom søndag kveld.

Mannen er avhørt og er ikke livstruende skadd, opplyste politiadvokat Anne Haave i en pressemelding søndag formiddag.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Politiet har nå siktet en kvinne for grov kroppsskade, og vedkommende er nå etterlyst i Norge. Politiet ønsker ikke å gå ut med nærmere opplysninger om den siktede kvinnen, men hun antas å ikke være farlig for publikum, sa Haave på det tidspunktet.

Undersøkelser

– Vi vil fortsette etterforskningen med de ressursene som er nødvendige, sa Haave.

Politiet har gjort kriminaltekniske undersøkelser i en bygård i Trondheim sentrum som anses som et mulig åsted.

De meldte om saken på Twitter lørdag morgen.

– Melding om en person som har et stort sår i halsen. Mannen er bevisst, skrev operasjonssentralen.

Etterforsker

Politiet ønsker ikke å gå ut med hvordan mannens skade har oppstått, da det inngår som en del av etterforskningen, skriver Adresseavisen.

Haave har sagt at de ikke er kjent med vitner til selve voldshendelsen. Politiet ønsker ikke å gå inn på hva fornærmede i saken har forklart i avhør.

– Han bidrar ikke til å hjelpe oss med å finne ut hva som har skjedd. Han er overtatt av helse nå, og så blir vi med inn til sykehuset og håper det kan gi oss noen flere ledetråder, sa operasjonsleder Arnt-Harald Aaslund til Adresseavisen lørdag morgen.