Dobbel dose teknisk trøbbel for flypassasjerer fra Bergen

– Det er nesten ikke til å tro, men vi får vite at erstatningsflyet til Palma har en teknisk årsak til at det ikke kan fly i kveld, skriver Ving Norge-sjef Marie-Anne Zachrisson, som har forståelse for at de reisende er både opprørt og lei.
– Det er nesten ikke til å tro, men vi får vite at erstatningsflyet til Palma har en teknisk årsak til at det ikke kan fly i kveld, skriver Ving Norge-sjef Marie-Anne Zachrisson, som har forståelse for at de reisende er både opprørt og lei. Foto: Lise Åserud / NPK
Artikkelen fortsetter under annonsen

To ganger på to døgn måtte reisende fra Bergen lufthavn til Mallorca innse at tekniske problemer med flyene hindret dem i å komme av gårde på ferie.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge Bergens Tidende skulle Vings fly opprinnelig gå fra Bergen klokka 18 fredag. Passasjerene satt i flyet i to timer, men på grunn av tekniske problemer kom det ifølge avisen seg aldri fra gaten.

Etter flere forsinkelser skulle et erstatningsfly ta av ved 22-tiden søndag kveld, og passasjerene ble fraktet ut til flyet i busser. En passasjer forteller at passasjerene etter hvert ble kjørt tilbake til gaten i buss.

– Vi har akkurat fått beskjed om at flyet er kansellert på grunn av tekniske problem som ikke lar seg reparere nå, forteller en annen passasjer.

I en tekstmelding til BT skriver Ving Norge-sjef Marie-Anne Zachrisson at hun har forståelse for at de reisende er både opprørt og lei.

– Det er nesten ikke til å tro, men vi får vite at erstatningsflyet til Palma har en teknisk årsak til at det ikke kan fly i kveld, skriver Zachrisson.