Åpen for alle - alltid

Kvinne funnet etter trafikkuhell i Sørkedalen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet i Oslo lette natt til lørdag etter en kvinne og et barn som var involvert i et trafikkuhell i Sørkedalen sent fredag kveld. Nå er begge funnet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Ingen av de involverte er skadd etter ulykken, men det opprettes sak basert på trafikkuhellet, sier operasjonsleder Marita Aune i Oslo politidistrikt til Avisa Oslo.

Etter en singelulykke i Sørkedalen fredag kveld, stakk sjåføren fra stedet med det som skulle være et barn under 18 år.

Helikopter og frivillige ble satt inn i søket, skrev Oslo-politiet på Twitter natt til lørdag. I tillegg bisto Norske redningshunder med åtte hunder, meldte Dagbladet.

Det var bekymring for om barnet trengte helsetilsyn etter ulykken, men litt før klokken 5 opplyste politiet at det aktive søket etter kvinnen var avsluttet. De fortsatte arbeidet med å lokalisere henne og barnet, og i løpet av lørdag har de altså fått kontakt med dem.

Bilen traff en strømmast i Sørkedalen i Oslo, og ingen andre biler var involvert i ulykken. Politiet hadde tidlig mistanke om mulig ruskjøring, ettersom kvinnen stakk fra stedet umiddelbart etterpå.

Lørdag opplyser operasjonsleder Marita Aune til Avisa Oslo at politiet ikke har noen informasjon om ruskjøring, men at de har tatt blodprøve av fører for å finne ut om det har vært en medvirkende årsak.