Politiet varsler stengte veier før Rammstein-konsert i Oslo

Det er ventet så mange som 60.000 mennesker når Rammstein opptrer på Bjerke søndag kveld. Her fra konserten bandet holdt på Ullevaal stadion i 2019.
Det er ventet så mange som 60.000 mennesker når Rammstein opptrer på Bjerke søndag kveld. Her fra konserten bandet holdt på Ullevaal stadion i 2019. Foto: Lise Åserud / NTB

Det er ventet 60.000 publikummere når bandet Rammstein skal opptre på Bjerke i Oslo søndag. Det vil bli begrenset trafikk og scenefyrverkeri, opplyser politiet.

– I forbindelse med konserten vil det bli noen trafikale begrensninger, opplyser Oslo politiet på Twitter.

Fra klokka 22 søndag til klokka 2 natt til mandag vil Reftadveien til Refstadsvingen bli sperret. Av- og påkjøringen ved riksvei 4 og Årvollkrysset vil samtidig være stengt mellom klokka 21 og 5 natt til mandag.

– Portene til konserten åpner klokka 16. Det vil være sterkt redusert fremkommelighet på veiene rundt Bjerke/Årvoll fra da og utover kvelden, opplyser Vegtrafikksentralen.

Brannvesenet kommer samtidig med et varsel om at de har gitt tillatelse til avfyring av scenefyrverkeri i forbindelse med konserten.

– Bandet er kjent for å ha mye flammer og effekter. Det pyrotekniske showet vil pågå under hele konsertens varighet, fra klokka 20.30 til 23, opplyser de.