Riksmekleren ikke kontaktet av partene i flytekniker-streiken

– Partene har full adgang til å sette seg ned rundt et bord uten mekler. Skulle de trenge meklerinstituttet, vet de hvor jeg er. Min telefon er tilgjengelig for kontakt, sier mekler Carl Petter Martinsen hos Riksmekleren.
– Partene har full adgang til å sette seg ned rundt et bord uten mekler. Skulle de trenge meklerinstituttet, vet de hvor jeg er. Min telefon er tilgjengelig for kontakt, sier mekler Carl Petter Martinsen hos Riksmekleren. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Mekler Carl Petter Martinsen hos Riksmekleren sier til NRK at han ikke er blitt kontaktet av NHO eller NFO om flyteknikerkonflikten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Partene har full adgang til å sette seg ned rundt et bord uten mekler. Skulle de trenge meklerinstituttet, vet de hvor jeg er. Min telefon er tilgjengelig for kontakt, sier Martinsen til kanalen.

Han sier det er vanskelig å si hva som skjer nå når NHO har varslet lockout.

– Det er vanskelig å si. Jeg forholder meg til sånn situasjonen var da det ble brudd. Den avstanden var så stor at det ikke var grunnlag for videre mekling. Om de vil møtes igjen er noe partene må vurdere.