Ny Vipps-rekord på 17. mai

Nordmenn gikk mann av huse da vi endelig kunne feire 17. mai på vanlig måte. Det førte til over en dobling av den tidligere rekorden for antall Vipps-transaksjoner.
Nordmenn gikk mann av huse da vi endelig kunne feire 17. mai på vanlig måte. Det førte til over en dobling av den tidligere rekorden for antall Vipps-transaksjoner. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter to koronareduserte 17. mai-feiringer på rad, kunne nordmenn endelig feire grunnlovsdagen fullt ut i år. Det førte til ny rekord i Vipps-bruk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Barnetog, ubegrenset is-spising, pølsefråtsing og bonanzastemning på restaurantene førte til at Vipps satte ny rekord. Rekorden er over dobbelt så høy som forrige rekord, satt på 17. mai i 2019 – før koronaen slo til.

– Vi betalte med Vipps til venner, bedrifter, restauranter, lag og foreninger og sendte pengegaver som aldri før. Til sammen ble det gjennomført 2.504.000 Vipps-transaksjoner i løpet av 17. mai, sier Vipps-sjef Rune Garborg i en pressemelding.

Den forrige rekorden ble altså satt 17. mai 2019. Da vipset vi 1.069.770 ganger.

– Vipps-bruken har økt kraftig i løpet av de tre siste årene. Det er litt gøy at 17. mai igjen troner på toppen, og det sier kanskje litt om hvor mye nordmenn har sett fram til å igjen feire nasjonaldagen, sier Garborg.