Dette skjer i dag

Foto: Michael Sohn / AP / NTB
Foto: Michael Sohn / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, søndag 15. mai.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Utenriksministermøte i Berlin

Natos utenriksministere er samlet i Berlin der de har et uformelt møte om Ukraina-krigen. Anniken Huitfeldt deltar for Norge. Det er ventet en pressekonferanse med Nato-sjef Jens Stoltenberg og Tysklands utenriksminister Annalena Baerbock.

Sossarna tar stilling til Nato-søknad

Socialdemokraterna i Sverige, partiet til statsminister Magdalena Andersson, er ventet å ta stilling til om Sverige skal søke om å få bli med i Nato eller ikke. Samtidig er det ventet at Finland skal ta en endelig beslutning etter at det ble varslet at det går mot en søknad.

Presidentvalg i Somalia

Somalia skal etter planen holde et svært forsinket presidentvalg. 39 kandidater er registrert, deriblant sittende president Mohamed Abdullahi Mohamed.

Nasa-forsker i samtale på Teknisk museum

Nasa-forskeren Glyn Collinson, som leder Endurance-oppdraget med å finne ut hvorfor det kan være liv på jorda, deltar i en samtale med Teknisk museums Safina de Klerk. Samtalen strømmes på museets Facebook-sider fra klokken 13.

Norge møter britene i ishockey-VM

De norske ishockeykrigerne skal måle krefter med Storbritannia og skal prøve å reise seg etter 0-5-tapet mot Finland i første VM-kamp.

Riises Avaldsnes møter Brann

John Arne Riises klubb Avaldsnes får en tøff oppgave med bortekamp mot Brann i toppserien klokken 15. Brann er serietoer og Avaldsnes er nest sist.