Dette skjer i dag

Foto: Terje Bendiksby / NTB
Foto: Terje Bendiksby / NTB Foto: NTB

Dette er blant de ventede hendelsene i dag lørdag 30. april.

Frist for å levere skattemelding

I dag er fristen for å levere skattemeldingen. Leverer du skattemeldingen innen leveringsfristen 30. april, får du utbetalt skatt du eventuelt har til gode når Skatteetaten har behandlet skattemeldingen din. Selv om de fleste vil ha fått skatteoppgjøret i løpet av juni, vil noen måtte smøre seg med tålmodighet og vente til høsten, opplyser Skatteetaten.

Frps landsmøte

Fremskrittspartiets landsmøte fortsetter. Planen for dagen er beretninger klokken 10, resolusjonsbehandling klokken 10.30 og avslutning av landsmøte med lunsj i 13-tiden. Møtet finner sted på Clairon Airport Hotel på Gardermoen.

Journalister på middag i Det hvite hus

Den årlige White House Correspondents' Association-middagen skal gå av stabelen etter to års opphold under pandemien. President Joe Biden ventes å delta. Middagen holdes som regel på Hilton Hotel i Washington.

Prorussisk markering i Ungarn

Det er varslet en demonstrasjon til støtte for Russland i Ungarns hovedstad Budapest klokken 13. Ukraina har tidligere anklaget Ungarn for å støtte Russland i krigen.

Fotball-lørdag

Seks kamper spilles i den engelske eliteserien i dag fra 13-tiden til 20.30. Newcastle møter Liverpool klokken 13.30, Aston Villa spiller mot Norwich samtidig som Southampton møter Crystal Palace klokken 16. Kampene mellom Watford og Burnley og mellom Wolverhampton og Brighton har også avspark klokken 16, mens klokken 18.30 starter kampen mellom Leeds og Manchester City.

Rogalandsderby

I den norske eliteserien møtes de to Rogaland-rivalene Viking og Haugesund i Ølen for å kjempe om poeng. Kampen starter klokken 18.