Bussjåfør utsatt for vold i Bergen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet i Bergen har sikret seg videobeviser, men har fremdeles ikke funnet passasjeren som utsatte en bussjåfør for vold mandag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det var i 23.30-tiden mandag at politiet meldte om hendelsen. Halvannen time tidligere kontaktet bussjåføren selv politiet og varslet om saken, skriver Bergens Tidende.

Sjåføren ble kjørt til legevakt for undersøkelser og behandling.

– Stygg sak. Bussjåføren fortalte at han var blitt slått og angrepet av passasjeren, sa operasjonsleder Eivind Hellesund i Vest politidistrikt til Bergensavisen.

Sjåføren ble slått i hode og ansikt, opplyste operasjonslederen til VG.

Gjerningsmannen var passasjer på bussen, og skal ha vært alene med sjåføren da volden fant sted. Resten av passasjerene hadde gått av bussen i forkant.

Gjerningsmannen ble observert løpende fra stedet før politiet ankom. Politiet lette etter vedkommende, men i 5.30-tiden natt til tirsdag hadde politiet fremdeles ikke funnet gjerningspersonen, opplyser Hellesund til BT. Det er opprettet sak på forholdet.

– Det var videoovervåking i bussen som er viktig. Vi håper det fanget opp handlingen, og ikke minst den mistenkte, sier operasjonslederen.

Passasjerer som var om bord bussen før volden fant sted, bes om å kontakte politiet dersom de har relevante opplysninger.