Bussjåfør utsatt for vold i Bergen

Politiet i Bergen har sikret seg videobeviser, men har fremdeles ikke funnet passasjeren som utsatte en bussjåfør for vold mandag kveld.

Det var i 23.30-tiden mandag at politiet meldte om hendelsen. Halvannen time tidligere kontaktet bussjåføren selv politiet og varslet om saken, skriver Bergens Tidende.

Sjåføren ble kjørt til legevakt for undersøkelser og behandling.

– Stygg sak. Bussjåføren fortalte at han var blitt slått og angrepet av passasjeren, sa operasjonsleder Eivind Hellesund i Vest politidistrikt til Bergensavisen.

Sjåføren ble slått i hode og ansikt, opplyste operasjonslederen til VG.

Gjerningsmannen var passasjer på bussen, og skal ha vært alene med sjåføren da volden fant sted. Resten av passasjerene hadde gått av bussen i forkant.

Gjerningsmannen ble observert løpende fra stedet før politiet ankom. Politiet lette etter vedkommende, men i 5.30-tiden natt til tirsdag hadde politiet fremdeles ikke funnet gjerningspersonen, opplyser Hellesund til BT. Det er opprettet sak på forholdet.

– Det var videoovervåking i bussen som er viktig. Vi håper det fanget opp handlingen, og ikke minst den mistenkte, sier operasjonslederen.

Passasjerer som var om bord bussen før volden fant sted, bes om å kontakte politiet dersom de har relevante opplysninger.