Europaveien i Heim stengt til over helga – asfalten flerret av

E39 ved Vinjeøra i Trøndelag er stengt på grunn av store skader.
E39 ved Vinjeøra i Trøndelag er stengt på grunn av store skader. Foto: NTB

E39 ved Vinjeøra i Trøndelag kommer til å være stengt til neste uke etter at veidekket regelrett ble revet av natt til torsdag.

– Veien er stengt i Skeisdalen – altså i dalen i området ved kirken. Veien blir sannsynligvis stengt til over helga på grunn av at veien er undergravet og det må gjøres et større arbeid der, skriver Heim kommune på sine nettsider.

Veien er også stengt et annet sted i samme kommune, ved Vasslivatnet, på grunn av ras. Her er det ingen informasjon om når den kan åpne igjen. Ved Staurset er det redusert fremkommelighet på grunn av overvann, skriver kommunen.

Personvernpolicy