Dette skjer i dag

Foto: Geir Olsen / NTB
Foto: Geir Olsen / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, onsdag 29. desember.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hoppuka starter

Verdenscupen i hopp for menn fortsetter med renn i tyske Oberstdorf. Dette er også første av fire renn i den tysk-østerrikske hoppuka. Ryoyu Kobayashi vant kvalifiseringen i går, mens Johann André Forfang og Halvor Egner Granerud endte på delt tredjeplass.

Tour de Ski fortsetter

Johannes Høsflot Klæbo fikk en knallstart på Tour de Ski med en suveren sprinttriumf i Lenzerheide i Sveits i går. I dag går mennene 15 kilometer klassisk samme sted. Kvinnene skal ut på 10 kilometer klassisk. Mathilde Myhrvold ligger på andreplass etter å ha tatt sin første pallplassering i verdenscupen i sprintåpningen.

Magasinfylling og kraftsituasjonen fra NVE

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) kommer med magasinstatistikk, samt en rapport om kraftsituasjonen. Ved forrige framlegging, som gjaldt utgangen av uke 50, var fyllingsgraden i norske vannmagasin 60,6 prosent, en nedgang på 1,3 prosentpoeng fra uka før.

Nytt rettsmøte i saken mot Memorial

Byretten i Moskva holder nytt rettsmøte i saken mot menneskerettighetsgruppen Memorial, som ble forbudt i går. Påtalemyndigheten ønsker også å stenge Memorials menneskerettssenter, og det er dette som behandles i dag.