Per Sandberg utsatt for innbrudd og hærverk

Tidligere Frp-politiker Per Sandberg og Bahareh Letnes åpnet puben Grand Bar i Halden i mai 2020. Puben som er en del av det gamle Grand Hotellet ved togstasjonen har vært stengt i flere år og Sandberg har selv vært med på å pusse den opp. Foto: Heiko Junge / NTB
Tidligere Frp-politiker Per Sandberg og Bahareh Letnes åpnet puben Grand Bar i Halden i mai 2020. Puben som er en del av det gamle Grand Hotellet ved togstasjonen har vært stengt i flere år og Sandberg har selv vært med på å pusse den opp. Foto: Heiko Junge / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Grand Hotel i Halden, som drives av Per Sandbergs kjæreste Bahare Letnes, fikk en ubuden gjest lille julaften. En kjenning av politiet har status som mistenkt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Uvedkommende har revet ned et overvåkingskamera i bakgården før han klatret opp et avløpsrør og inn et vindu fra andre etasje og inn i korridoren der gjester bor. Men det er jo jævla smart, da, å stille seg opp foran overvåkingskameraet før han rev det ned, sier Per Sandberg til VG.

Oppdragsleder Henrik Larsen i Øst politidistrikt bekrefter overfor avisa at politiet er kjent med saken.

– Vi har hatt en patrulje på stedet som har sett på overvåkingsbildene. Patruljen gjenkjenner vedkommende som har gjort dette. Vi har en navngitt mistenkt, sier Larsen.

Sandberg forteller at de har blitt frastjålet noe post, kofferter fra resepsjonsområdet og noen små effekter, men tyven har ikke fått med seg mesteparten av det han hadde samlet.