Kronprinsfamilien feirer jul på Minecraft

Kronprinsfamilien skal delta på en julefeiring i dataspillet Minecraft. Klokka 10 skal blant annet Kronprinsen holde tale. Her avbildet i dataspillet i anledning 17. mai i år.
Kronprinsfamilien skal delta på en julefeiring i dataspillet Minecraft. Klokka 10 skal blant annet Kronprinsen holde tale. Her avbildet i dataspillet i anledning 17. mai i år. Foto: Skogliv / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kronprinsfamilien har takket ja til å delta på en julefeiring i dataspillet Minecraft. løpet av dagen skal de holde en tale og ønske alle deltakerne god jul.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kronprins Haakons avatar skal holde en tale klokka 10 gjennom chatten i Minecraft, skriver VG.

– Vi synes det er veldig hyggelig og gøy at kronprinsfamilien ønsker å delta. De virket fornøyde etter å ha vært med på 17. mai-toget vårt i Minecraft tidligere i år og var positive til å være med nå også. De ser verdien i et digitalt arrangement nå når enda en høytid står for døra med høye smittetall, sier en av arrangørene, Tarjei Mo Batalden.

Arrangørene er tre menn i 20-årene som kaller seg for «Skogliv». Facebook-arrangementet deres har foreløpig nådd ut til over 200.000 personer. 1.400 personer har sagt at de er interessert i arrangementet.