Tromsø dropper coronapasset

Formannskapet i Tromsø kommune lettet tirsdag på restriksjonene, og man ser per nå ingen grunn eller behov for innføring av coronasertifikatet nå. Arkivfoto 14.01.2020: Rune Stoltz Bertinussen / NTB
Formannskapet i Tromsø kommune lettet tirsdag på restriksjonene, og man ser per nå ingen grunn eller behov for innføring av coronasertifikatet nå. Arkivfoto 14.01.2020: Rune Stoltz Bertinussen / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tromsø var en av kommunene som ivret etter å innføre coronapass, men samme dag som passet er klart, har kommunen bestemt seg for å foreløpig droppe løsningen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tidligere i høst ivret Tromsø for å innføre coronapasset, men utsatte dette på grunn av personvernutfordringer.

Samme dag som regjeringen legger fram en utgave av passet som tilfredsstiller personvernet for lokal bruk, har kommunen bestemt seg for å droppe coronapasset, skriver iTromsø.

Formannskapet i Tromsø kommune lettet tirsdag på restriksjonene, og man ser per nå ingen grunn eller behov for innføring av coronasertifikatet, opplyser politisk rådgiver for ordfører Gunnar Wilhelmsen, Kari Helene Skog.

Hun understreker samtidig at kommunen vil være klar til å innføre coronasertifikatet ved behov, ettersom den tekniske løsningen nå er på plass.