Budsjettforhandlingene i gang igjen etter utsettelse

Budsjettforhandlingene er i gang igjen blant finanspolitikerne i Ap, SV og Sp. Fra høyre: finanskomitéleder Eigil Knutsen (Ap), Sigbjørn Gjelsvik (Sp) og Kari Elisabeth Kaski (Sp). Foto: Torstein Bøe / NTB
Budsjettforhandlingene er i gang igjen blant finanspolitikerne i Ap, SV og Sp. Fra høyre: finanskomitéleder Eigil Knutsen (Ap), Sigbjørn Gjelsvik (Sp) og Kari Elisabeth Kaski (Sp). Foto: Torstein Bøe / NTB Foto: NTB

Budsjettforhandlingene mellom regjeringen og SV fortsetter etter at partiene måtte forlenge tidsplanen sin for å bli enige.

– For SVs del har vi sagt hele veien at vi har god tid. Det viktigste for oss å fortsette å jobbe godt, sa SVs forhandlingsleder Kari Elisabeth Kaski på vei inn i møtet med sine motparter i Senterpartiet og Arbeiderpartiet tirsdag ettermiddag.

Tidligere på dagen ble det klart at partiene ikke rekker en foreløpig frist som var satt til førstkommende fredag. Nå kan det drøye helt til finansdebatten 2. desember med å bli enige om neste års statsbudsjett.

– Det er fortsatt avstander mellom partiene, men vi jobber oss framover sakte, men sikkert. Vi er optimistiske på at vi klarer å lande en god budsjettavtale, sa Aps finanspolitiske talsperson Eigil Knutsen på vei inn i møtet.

Personvernpolicy