Trafikkproblemer over store deler av landet

Fra mandag morgen har det vært trafikkproblemer på rekke og rad over store deler av landet på grunn av vanskelig føre.

– Det har vært skikkelig glatt flere steder, sa operasjonsleder Ellen Maria Brende ved politiet i Trøndelag til Adresseavisen mandag morgen.

I 6.30-tiden skled en buss av veien øst for Singsås i Gauldal. Det ble ikke meldt om personskader, men det skulle være svært glatt på stedet. I Rissa i Indre Fosen havnet en bil på taket.

To timer senere melder politiet på Twitter at en personbil med henger skled av veien i Steinkjer. Også natt til mandag ble det meldt om flere trafikkulykker.

Politiet i Møre og Romsdal meldte mandag morgen at et vogntog hadde kjørt i grøfta i Rauma. Det var lenge trafikale problemer på stedet, fram til vogntoget var fjernet klokken 12.20. I regionen var det også en trafikkulykke mellom to personbiler i Gjemnes.

Også i Nordland har politiet fått melding om at et vogntog var kjørt i grøfta. Flere steder, deriblant i Tromsø og ved Sogndal, er det meldt om trafikkutfordringer med at vogntog har satt seg fast på dårlig føre.

Politiet i Øst meldte i 12-tiden om et trafikkuhell med to biler på Svinesundsveien. Den ene bilen var en patruljebil.

Meteorologisk institutt melder at regn fra vest kommer til å ramme Vest- og Midt-Norge videre inn i uka, mens det blir snøbyger i Nord-Norge.

Personvernpolicy