Trafikkproblemer over store deler av landet

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fra mandag morgen har det vært trafikkproblemer på rekke og rad over store deler av landet på grunn av vanskelig føre.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det har vært skikkelig glatt flere steder, sa operasjonsleder Ellen Maria Brende ved politiet i Trøndelag til Adresseavisen mandag morgen.

I 6.30-tiden skled en buss av veien øst for Singsås i Gauldal. Det ble ikke meldt om personskader, men det skulle være svært glatt på stedet. I Rissa i Indre Fosen havnet en bil på taket.

To timer senere melder politiet på Twitter at en personbil med henger skled av veien i Steinkjer. Også natt til mandag ble det meldt om flere trafikkulykker.

Politiet i Møre og Romsdal meldte mandag morgen at et vogntog hadde kjørt i grøfta i Rauma. Det var lenge trafikale problemer på stedet, fram til vogntoget var fjernet klokken 12.20. I regionen var det også en trafikkulykke mellom to personbiler i Gjemnes.

Også i Nordland har politiet fått melding om at et vogntog var kjørt i grøfta. Flere steder, deriblant i Tromsø og ved Sogndal, er det meldt om trafikkutfordringer med at vogntog har satt seg fast på dårlig føre.

Politiet i Øst meldte i 12-tiden om et trafikkuhell med to biler på Svinesundsveien. Den ene bilen var en patruljebil.

Meteorologisk institutt melder at regn fra vest kommer til å ramme Vest- og Midt-Norge videre inn i uka, mens det blir snøbyger i Nord-Norge.