Siktet 18-åring løslates etter knivstikking i Trondheim

Innsatsleder Bjørn Sellgren i forbindelse med at politiet rykket ut etter melding om knivstikking i Ila i Trondheim lørdag kveld. En 17-åring ble skadd og sendt til St. Olavs hospital. 17-åringen ble operert og er ikke livstruende skadd. En 18 år gammel mann er siktet, men blir ikke varetektsfengslet. Foto: Ned Alley / NTB
Innsatsleder Bjørn Sellgren i forbindelse med at politiet rykket ut etter melding om knivstikking i Ila i Trondheim lørdag kveld. En 17-åring ble skadd og sendt til St. Olavs hospital. 17-åringen ble operert og er ikke livstruende skadd. En 18 år gammel mann er siktet, men blir ikke varetektsfengslet. Foto: Ned Alley / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet vil ikke be om varetektsfengsling av 18-åringen som er siktet for å ha knivstukket en 17-åring i Ila i Trondheim lørdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Siktede blir løslatt. Han er fortsatt siktet for grov kroppsskade – det er ikke grunnlag for å endre dette selv om han løslates, sier politiadvokat Christian Spets til Adresseavisen mandag ettermiddag. Spets er påtaleansvarlig for saken i Trøndelag politidistrikt.

18-åringen ble avhørt søndag kveld. Han har ikke tatt standpunkt til spørsmålet om straffskyld, sa forsvareren hans, advokat Arve Røli, til Adresseavisen da.

– Han er ikke konkret spurt om han erkjenner straffskyld, men ut fra det han forklarer, erkjenner han ikke straffskyld, sa Røli.

Den knivstukne 17-åringen ble ikke livstruende skadd.