Dette skjer i dag

Foto: Heiko Junge / NTB
Foto: Heiko Junge / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, mandag 18. oktober

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Regjeringserklæringen legges fram for Stortinget

Regjeringens erklæring legges fram for Stortinget. Partiene fortsetter med fordeling av sine representanter i de ulike fagkomiteene på Stortinget.

Politiet orienterer om drapene i Kongsberg

Sørøst politidistrikt holder en ny orientering om de fem drapene i Kongsberg forrige uke. Brifingen holdes på Kongsberg på Quality Hotel Grand klokka 14.

Kulturstreiken trappes opp

Ytterligere 80 nye ansatte tas ut i streik ved Nationaltheatret i Oslo. Dermed vil til sammen 891 kulturarbeidere ved 15 ulike institusjoner være tatt ut i streik. Riksmekleren har bedt partene i kulturstreiken komme til ny mekling onsdag neste uke.

Rettsmøte etter journalistdrap i Nederland

De to personene som er siktet for å ha drept den kjente krim- og gravejournalisten Peter R. de Vries i juli, fremstilles for retten i Amsterdam. De Vries ble skutt utenfor et TV-studio i sentrum av Amsterdam 6. juli. Han ble truffet av fem skudd og døde ni dager senere av skadene.

Den olympiske ild for Beijing-OL tennes

Den olympiske ild for vinter-OL i Beijing tennes i Olympia mandag formiddag klokka 10.30. Vinter-OL 2022 blir de 24. olympiske vinterleker og skal arrangeres fra 4. til 20. februar 2022.