Dobbeltdrapsdømt døde i fengsel

Mannen som i 2016 ble dømt til 21 års forvaring for to drap i et kommunalt boligkompleks på Kvaløysletta i Troms, døde under soning på Ila landsfengsel i september.
Arkivfoto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB
Mannen som i 2016 ble dømt til 21 års forvaring for to drap i et kommunalt boligkompleks på Kvaløysletta i Troms, døde under soning på Ila landsfengsel i september. Arkivfoto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den 55 år gamle mannen som sonet en forvaringsdom for å ha drept to naboer på Kvaløya i 2014, døde i fengselet i september.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mannen ble i 2016 dømt til 21 års forvaring og sonet dommen på Ila landsfengsel. Han døde i fengselet sent i september.

– Det medfører riktighet at den innsatte dessverre har avgått ved døden. Kriminalomsorgen ble informert om dødsfallet av helsevesenet. Ut over dette finner vi det, av hensyn til lovpålagt taushetsplikt, ikke naturlig å kommentere saken videre, opplyser Tonje Sandal, leder ved straffegjennomføringsseksjon ved Ila fengsel, til avisa Nordlys.

Mannen ble dømt for å ha drept Hermod Magne Steinsund og Stein Håvard Larsen i Tromsø i september 2014. Larsen ble aldri funnet, men 55-åringen ble dømt for begge drapene.