Spesialenheten vil ha opplysninger om responstid på Kongsberg

Spesialenheten for politisaker vil innhente informasjon fra politiet for å skaffe seg et bedre bilde av det som skjedde på Kongsberg onsdag kveld. Her Liv Øyen, leder for etterforskningsavdeling Øst-Norge. Foto: Fredrik Hagen / NTB
Spesialenheten for politisaker vil innhente informasjon fra politiet for å skaffe seg et bedre bilde av det som skjedde på Kongsberg onsdag kveld. Her Liv Øyen, leder for etterforskningsavdeling Øst-Norge. Foto: Fredrik Hagen / NTB Foto: NTB

Spesialenheten for politisaker vil innhente informasjon fra politiet for å skaffe seg et bedre bilde av det som skjedde på Kongsberg onsdag kveld.

– Det har i dag kommet fram nye opplysninger, blant annet at det tok tid fra politiet kom til stedet og hadde første observasjonen av gjerningspersonen, og fram til han ble pågrepet , skriver i Liv Øyen, leder for etterforskningsavdeling Øst-Norge, i en pressemelding torsdag.

Spesialenheten ble varslet i 23-tiden onsdag kveld om at politiet hadde løsnet et varselskudd i forbindelse med pågripelsen av 37-åringen.