Mange Widerøe-forsinkelser og kanselleringer i helgen

Fredag ble to fly satt på bakken på grunn av tekniske problemer, noe som førte til mange følgefeil gjennom helgen for flyreisene til Widerøe.
Fredag ble to fly satt på bakken på grunn av tekniske problemer, noe som førte til mange følgefeil gjennom helgen for flyreisene til Widerøe. Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Flyselskapet Widerøe har hatt mange forsinkelser og kanselleringer i løpet av høstferiehelgen. Blant annet er manglende flydeler etter pandemien forklaringen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Dette skapte problemer for mange av våre passasjerer. Vi beklager og er virkelig lei oss, sier kommunikasjonssjef Catharina Solli til NRK.

Trafikken i helgen har vært stor, da store deler av landet gikk mot slutten av høstferien mens resten av Norge har hatt feriestart. Fredag ble to fly satt på bakken på grunn av tekniske problemer, noe som førte til mange følgefeil gjennom helgen for flyreisene til Widerøe.

Selskapet forklarer en del av problemene med pandemien, som har gitt selskapet utfordringer i tiden etterpå.

– Det er lengre leveringstid på flydeler nå enn i en normalsituasjon. Det igjen gjør at det tar lengre tid enn vanlig å få fly som er inne til teknisk tilsyn ut på rute igjen, sier Solli.