Flypassasjer truet kabinansatte: Ble kastet av fly på Gardermoen

«Hissig mann fikk ikke være med flyet til Gdansk på grunn av beruselse og trusler mot kabinansatte,» opplyser Øst politidistrikt. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
«Hissig mann fikk ikke være med flyet til Gdansk på grunn av beruselse og trusler mot kabinansatte,» opplyser Øst politidistrikt. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Flybesetningen opplevde mannen som såpass truende og ubehagelig at politiet ble tilkalt. Dermed endte flyturen i politiets arrest i stedet for i hjembyen Gdansk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Passasjeren hadde kjøpt flybillett til den polske byen i det nordlige Polen.

Etter å ha sjekket inn på Oslo Lufthavn Gardermoen, gikk mannen om bord i flyet. Det var da det gikk det galt.

Politiet: «Hissig mann»

Ifølge politiet i Øst politidistrikt oppførte mannen seg så truende at de kabinansatte ikke følte de hadde kontroll på situasjonen.

Deretter ble politiet tilkalt. Da patruljen ankom Gardermoen nektet mannen å etterkomme politiets ordre om å roe seg ned. Han ble derfor pågrepet og fjernet fra flyet.

«Hissig mann fikk ikke være med flyet til Gdansk på grunn av beruselse og trusler mot kabinansatte,» skriver politiet på Twitter.

Ble tilbudt annet fly – endte i arresten

Flypassasjeren skal være en mannen i midten av 20-årene.

– Han skulle ta flyet hjem til Gdansk. Han var rusa, ufin og truende mot kabinansatte. Det resulterte i at han ble nektet ombordstigning, sier operasjonsleder Håkon Hatlen i Øst politidistrikt, til Romerikes Blad.

Polakken skal ha fått tilbud om å bli med flyet i morgen tidlig i stedet, men heller ikke dette fikk mannen til å ta seg sammen.

– Vi bortviste mannen, men han tok ikke tegninga. Dermed endte han i arresten, oppsummerer operasjonsleder.