Oslos byrådsleder etter festhelg: – Vel fortjent

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) fjernet mandag koronasperringene på en buss i Oslo, etter gjenåpningen lørdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) fjernet mandag koronasperringene på en buss i Oslo, etter gjenåpningen lørdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Byrådsleder Raymond Johansen er ikke bekymret etter stappfulle utesteder under gjenåpningshelgen i Oslo.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg sa litt fleipete at man måtte legge Oslo for sine føtter, og jeg så jo at det var flere som krabba rundt og la Oslo for sine føtter. Stort sett er det alltid noen som tar den litt langt og det var veldig mye festing. Nå skal ikke jeg provosere noen ved å si dette, men det er jo vel fortjent, jeg synes det, sier Raymond Johansen (Ap) til Avisa Oslo.

Lørdag var det fullt og lange køer på mange av Oslos utesteder, etter at coronarestriksjonene ble fjernet klokken 16.

Johansen var selv blant dem som oppfordret oslofolk til å ta utelivet i bruk i helgen, etter at regjeringen offentliggjorde gjenåpningen på en pressekonferanse fredag.

På spørsmål fra Avisa Oslo om han er bekymret for smittetallene den kommende uken, svarer Johansen:

– Pandemien er ikke over, men det er ikke så mange som blir syke, og samtidig som vi vaksinerer så mange som vi gjør nå så er jeg fornøyd og rimelig selvsikker på at dette skal gå bra.