Nå fjernes alle spor etter corona i Oslos kollektivtrafikk

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) stilte på dugnad for å klargjøre kollektivtrafikken for en normal hverdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) stilte på dugnad for å klargjøre kollektivtrafikken for en normal hverdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Mandag startet jobben med å fjerne alle spor etter coronapandemien i kollektivtrafikken i Oslo. Politikerne var å fjerne sperrebånd og plakater.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter at Norge gjenåpnet lørdag skal landet tilbake til en normalt hverdag, også i kollektivtrafikken i hovedstaden. I Ruters område skal alle spor etter coronaen fjernes i over 1.500 busser, sammen med T-banevogner, trikker og båter.

For å klargjøre kollektivtrafikken stilte byrådsleder Raymond Johansen (Ap) og samferdsels- og miljøbyråd Sirin Stav (MDG) på dugnad. Her ble sperrebånd, klistremerker og plakater revet bort.

– Jobben handler om å få folk til å reise med kollektivtrafikken igjen og da må alle spor som minner om corona fjernes, skriver Ruter i en pressemelding.