Tengs-siktet har levert anken

Forsvarerne til mannen som er siktet i Tengs-saken, leverte onsdag inn anken til lagmannsretten. Bildet er av minnesteinen der Birgitte Tengs ble funnet drept på Karmøy i mai 1995.
Forsvarerne til mannen som er siktet i Tengs-saken, leverte onsdag inn anken til lagmannsretten. Bildet er av minnesteinen der Birgitte Tengs ble funnet drept på Karmøy i mai 1995. Foto: Jan Kåre Ness / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Forsvarerne til den 50 år gamle mannen som er siktet for drapet på Birgitte Tengs, leverte onsdag inn anken til lagmannsretten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Støtteskriv til anke er sendt til lagmannsretten, og det er anført at det ikke er grunnlag for skjellig grunn til å mistenke siktede i saken og ikke fare for forspillelse av bevis, sier forsvarer Stian Trones Bråstein til NRK.

Mannen ble fredag varetektsfengslet i fire uker, siktet for drapet på Birgitte Tengs i 1995. Han er også mistenkt for å ha drept Tina Jørgensen i 2000.

Mannen nekter straffskyld og anket fengslingskjennelsen. Ifølge Bråstein forventer de å få svar på anken i løpet av noen få dager.