Dette skjer i dag

Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er blant de ventede hendelsene i dag lørdag 28. august.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Klimamarkering foran Stortinget

Gruppen Extinction Rebellion, som den siste tiden har gått til aksjon med sivil ulydighet flere steder for å få oppmerksomhet rundt klimasaken, har varslet en markering foran Stortinget.

Markeringen skjer på Eidsvoll plass fra klokka 10.

Statsministeren på Brann-kamp

Statsminister Erna Solberg er på tur på Vestlandet, og skal blant annet besøke Atlanterhavsparken i Ålesund på formiddagen.

På kvelden viser statsministeren sin støtte til skandalerammede Brann når hun er til stede på Bergen Stadion i kampen mot Haugesund.

Kampen starter klokka 20 og er en viktig kamp for Brann i forsøket på å berge plassen i Eliteserien og samtidig klubbens stolthet etter festskandalen som fortsatt etterforskes av politiet.

Mjøndalen tar imot Lillestrøm til tidligkampen i Eliteserien klokka 18.

Ødegaard mot City-stjernene

Martin Ødegaards Arsenal skal opp mot Manchester City i Premier League klokka 13.30. Det er ventet at nordmannen er med i startelleveren til Arsenal. Det er også storkamp mellom Liverpool og Chelsea klokka 18.30.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Toppmøte i Irak

Irak har invitert til regionalt toppmøte, der blant annet Jordans kong Abdullah, Egypts president Abdel Fattah al-Sisi og Frankrikes president Emmanuel Macron deltar.

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan og Irans nye president Ebrahim Raisi er også invitert, men det er ikke bekreftet om de deltar.

Afghanistan-demonstrasjon i Stockholm

Situasjonen i Afghanistan fortsetter å prege nyhetsbilde. Mens det fortsatt er kaotisk på bakken i Kabul, er det blant annet planlagt en demonstrasjon i Stockholm om saken i dag.