Menighet i Sandefjord ber om sko til flyktningbarn

Sandar- og Bugården menighet i Sandefjord oppfordrer til barneskodugnad etter at flere hundre afghanske flyktninger har ankommet Norge. Menigheten ønsker seg sko til barn mellom 1 og 3 år. 
Foto: Lise Åserud / NTB
Sandar- og Bugården menighet i Sandefjord oppfordrer til barneskodugnad etter at flere hundre afghanske flyktninger har ankommet Norge. Menigheten ønsker seg sko til barn mellom 1 og 3 år. Foto: Lise Åserud / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Sandar- og Bugården menighet i Sandefjord oppfordrer til barneskodugnad etter at flere hundre afghanske flyktninger har ankommet Norge.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Menigheten håper at folk som har ekstra sko til barn mellom 1 og 3 år, kan levere disse til Bugården kirke lørdag, skriver Sandefjord kommune på Facebook.

Evakuerte afghanere vil den første tiden i Norge bli innlosjert på Oslofjord Convention Center i Sandefjord. Senteret har plass til 2.400 personer.

Utlendingsdirektoratet (UDI) har fått avtalen på plass i samarbeid med Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap. Flyktningene skal blant annet gjennomføre innreisekarantene ved senteret.