Raymond Johansen irritert over Sp-utspill

Ap-toppen Raymond Johansen mener Senterpartiet driver med politisk spill i debatten om hva slags regjering vi vil få hvis de borgerlige taper valget i høst. Foto: Hanna Johre / NTB
Ap-toppen Raymond Johansen mener Senterpartiet driver med politisk spill i debatten om hva slags regjering vi vil få hvis de borgerlige taper valget i høst. Foto: Hanna Johre / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) er irritert over flere utspill fra Sp og mener partiet driver usedvanlig mye politisk spill.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Et stort diskusjonstema i valgkampen er hvem som vil samarbeide med hvem på rødgrønn side. I den debatten mener Johansen Senterpartiet driver utstrakt politisk spill, skriver Klassekampen.

– Det er ett av paradoksene i valgkampen så langt, at Senterpartiet prater om at de ikke ønsker noe politisk spill, men de driver jo usedvanlig mye politisk spill selv, sier Johansen.

Han ber Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum lære av det rødgrønne samarbeidet i Oslo.

– Vi har i flere år sagt at vi ønsker en Sp/Ap-basert regjering, noe også landsmøtet vårt har vedtatt. Og så respekterer vi selvsagt at Arbeiderpartiet ønsker noe annet. Uansett er det velgerne som vil avgjøre dette etter valget, sier Sp-nestleder Ola Borten Moe til Klassekampen.