Sandra Lyng (34) innlagt på sykehus med kraftig migrene

<p>– Den er ekstrem og intens og jeg ble innlagt for å få hjelp, forteller Sandra Lyng om helseplagene til sine følgere på Instagram. Foto: Audun Braastad / NTB</p>
– Den er ekstrem og intens og jeg ble innlagt for å få hjelp, forteller Sandra Lyng om helseplagene til sine følgere på Instagram. Foto: Audun Braastad / NTB Foto: Audun Braastad / NTB

Smertene var så store at hun måtte innlegges.

Helseplagene skal ifølge henne selv være en sånn karakter at hun ikke har klart å ta til seg næring de siste dagene.

Artisten fortalte selv om sykehusoppholdet på sin egen Instagram-profil. I en video sier hun dette til sine mange følgere:

– Hallo dere, jeg har blitt innlagt på sykehus. Jeg hadde migrene på tirsdag og det har enda ikke gitt seg. Den er ekstrem og intens og jeg ble innlagt for å få hjelp forteller Lyng.

Dehydrert

Til VG utdyper 34-åringen via sin manager Marte Schei hvordan migrenen påvirker henne.

– Sandra har hatt kraftig migrene i flere dager og som følge av det ikke fått i seg nok næring. Hun er innlagt nå og får hjelp blant annet med dehydrering, skriver Schei, og legger til at Lyng venter å være i god form igjen i løpet av kort tid

Den populære sangeren har tidligere fortalt om sine utfordringer med spiseforstyrrelse, men fortalte i februar i år at hun var friskmeldt.

2. plass i «Stjernekamp»

Sandra Lyng var nær ved å vinne den niende sesongen av TV-programmet Stjernekamp på NRK i fjor, der hun kom på 2. plass bak vinneren Knut Marius Djupvik.

Lyng ble første gang kjent da hun kapret 4. plassen i «Idol», et program hvor hun to år senere var programleder sammen med Kåre Magnus Bergh. Hun har senere deltatt i flere TV-sendte konkurranser, blant annet 71 grader nord.

Sandra Lyng har gitt ut en rekke singler, to album og flere barnebøker.

Personvernpolicy