Ving stanser charterturer til Mallorca og Kreta

Ving stanser turene til Kreta. Foto: Halvard Alvik / NTB
Ving stanser turene til Kreta. Foto: Halvard Alvik / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Som følge av smitteutviklingen og de nye karantenereglene for reisende, stanser Ving sine reise til Mallorca og Kreta de neste ukene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Selskapet skulle de kommende ukene ha avviklet flere turer fra Oslo til de to øyene, men har nå avgjort at disse ikke skal gå som oppsatt, bekrefter Norge-sjefen i Ving, Marie-Anne Zachrisson, til Flysmart24.

Fredag opplyste regjeringen at ubeskyttede fra Kreta, Spania og Nederland fra mandag må på karantenehotell ved ankomst til Norge.

– Til tross for at flere og flere av våre gjester er fullvaksinerte så er det mange bekymrede kunder som kontakter oss vedrørende hotellkarantene, sier Zachrisson.

Hos en annen pakkereise-arrangør, Apollo Reiser, går foreløpig turene til Kreta som normalt, men selskapet sier til Flysmart24 at de gjør fortløpende vurderinger. De valgte å avlyse alle turene til Mallorca før sommersesongen startet.

Det siste av de tre store charterselskapene i Norge, TUI, har også kuttet ut Mallorca i sommer, men sier at de nye innreisereglene ikke vil påvirke trafikken til Hellas.