Mann død etter boligbrann i Stavanger

En mann i 70-årene døde på Haukeland universitetssjukehus onsdag etter boligbrann på Eiganes i Stavanger tirsdag kveld.

– Vi kan ikke se at det har brent noen andre steder enn i første etasje. Én person, en mann, er kjørt til Stavanger universitetssjukehus. Det var også en annen beboer på adressen. Denne personen ble evakuert og er uskadd, sier politiets innsatsleder Kjetil Østrått i Sørvest politidistrikt til Stavanger Aftenblad.

Politiet opplyser at mannen som ble sendt til sykehuset, framsto som alvorlig skadd da han ble hentet ut av førsteetasje fra boligen like før klokken 18 tirsdag. Nødetaten hadde fått melding om brannen klokken 15.

Torsdag klokken 11 opplyser politiet at de i løpet av dagen vil gå i gang med krimteknisk undersøkelse på stedet.

Personvernpolicy