Dette skjer i dag

Foto: Terje Pedersen / NTB
Foto: Terje Pedersen / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, onsdag 21. juli.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Löfven til Utøya

I anledning tiårsmarkeringene for terrorangrepene tar Sveriges statsminister Stefan Löfven i dag turen til Oslo for å delta på flere minnearrangementer. Han vil også bli med Ap-leder Jonas Gahr Støre til Utøya. Löfven vil i tillegg delta på en panelsamtale om 22. juli med blant andre statsminister Erna Solberg (H) i Oslo.

Vaksinekonferanse i Genève

Verdens helseorganisasjon (WHO) og Verdens handelsorganisasjon (WTO) holder konferanse om vaksinetilgang. Det skjer i Genève. WHO uttrykte i forrige uke nok en gang sin bekymring om at vaksinemangelen blir stadig større globalt. Rike land er bedt om å la være å bestille en tredje dose når så mange land ligger langt bak i vaksineringen mot covid-19.

Stabæk-Lillestrøm i eliteserien

Tabelljumbo Stabæk barker i kveld sammen med Lillestrøm i eliteserien. Stabæk, som ligger nederst på tabellen med fattige seks poeng, ønsker å forsøke å kare seg over Brann, som ligger nest sist med sju poeng. Lillestrøm ligger på 8. plass med 18 poeng.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Brisbane kan få OL i 2032

Under andre dag av generalforsamlingen til Den internasjonale olympiske komité (IOC) i Tokyo skal det avgjøres hvor OL i 2032 holdes. Brisbane i Australia er innstilt av IOC. Det blir i så fall tredje gang landet er OL-vertskap, etter at lekene gikk i Melbourne i 1956 og i Sydney i 2000. Mumbai (India), Jakarta (Indonesia), Doha (Qatar), Madrid (Spania) og det tyske Ruhr-området er blant de andre kandidatene som har ønsket å være vertskap for OL i 2032.