Fortsatt eksplosjonsfare etter brann i campingvogner i Oppdal

Det brant i flere campingvogner i Oppdal tirsdag morgen. Det er ikke meldt om personskader. Sikkerhetsavstanden er satt til 300 meter.
Det brant i flere campingvogner i Oppdal tirsdag morgen. Det er ikke meldt om personskader. Sikkerhetsavstanden er satt til 300 meter. Foto: André Lorentsen / NTB

Det brant i flere campingvogner i Oppdal tirsdag morgen. Det er eksplosjonsfare, men det er ikke meldt om personskader.

Brannvesenet fikk kontroll på brannen i 9.30-tiden tirsdag formiddag, men holdt fortsatt på med etterslukk klokken 12.50. Sikkerhetsavstanden opprettholdes som følge av vedvarende eksplosjonsfare, opplyser operasjonsleder Bjørnar Gåsvik i Trøndelag politidistrikt til NTB.

– Brannvesenet har oppdaget en gassflaske som har veltet. Det er mulig at det er en skade på sikkerhetsventilen. Det medfører at sikkerhetsavstanden opprettholdes fram til situasjonen er blitt avklart, sier Gåsvik.

Brannen spredde seg til minst to nærliggende campingvogner, og det er satt en sikkerhetsavstand på 300 meter på grunn av glassflasker i vognen.

Politiet ble varslet om brannen på Granmo Camping klokken 8.28, men det er for tidlig å si hvordan den startet.

Alle personer er evakuert fra campingvognene, og det er ikke meldt om skader. Publikum anmodes om å holde seg borte fra området.

De evakuerte befinner seg i et lokale som tilhører campingplassen. Kommunen bistår med mat og forpleining.

Personvernpolicy