Våler kommune lover pinneis til alle som benytter seg av drop-in-vaksinering

For å få opp vaksinasjonstallene i Våler har kommunen denne uken startet med drop-in-vaksinering, og lover en gratis is til de som benytter seg av tilbudet. Foto: Heiko Junge / NTB
For å få opp vaksinasjonstallene i Våler har kommunen denne uken startet med drop-in-vaksinering, og lover en gratis is til de som benytter seg av tilbudet. Foto: Heiko Junge / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

For å få opp vaksinasjonstallene i Våler har kommunen denne uken startet med drop-in-vaksinering – og lover en belønning til de som benytter seg av tilbudet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

De innbyggerne i Moss og Våler som enda ikke har mottatt den første dosen av coronavaksinen, kan nå benytte seg av drop-in-vaksinering på Rygge lufthavn, skriver Moss Avis.

– Dette er en mer fleksibel løsning på vaksineringen, og vi håper dette kan fange opp alle etternølerne, sier ordfører i Våler kommune, Reidar Kaabbel, til avisen.

Han lover også en pinneis til alle vålersokningene som vaksinerer seg via drop-in – ved framvisning av vaksinasjonskort på tre ulike matbutikker i Våler er det en gratis is i vente.