Forsikringsselskap: Mange mister flyet på grunn av kø på flyplassen

Forsikringsselskapet Europeiske har fått flere henvendelser fra folk som har mistet flyet på grunn av kø på flyplassen. Det dekkes ikke av reiseforsikringen. Foto: Hanna Johre / NTB
Forsikringsselskapet Europeiske har fått flere henvendelser fra folk som har mistet flyet på grunn av kø på flyplassen. Det dekkes ikke av reiseforsikringen. Foto: Hanna Johre / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Når du ikke flyet ditt på grunn av kø på flyplassen etter åpningen av grensa, dekkes ikke nye billetter av reiseforsikringen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi opplever nå en solid økning i henvendelser rundt utenlandsreiser. Nå går det mye i køer og forsinkelser på flyplasser, som gjør at kundene ikke rekker flyet sitt, sier kommunikasjonsdirektør Andreas Handeland i Europeiske Reiseforsikring.

Dette dekkes ikke av reiseforsikringen fordi det er godt varslet på forhånd at det kan være kø på flyplassene, ifølge Handeland.

– Vår klare oppfordring er å legge inn ekstra god tid på flyplassen. Da reduserer man risikoen for å miste et fly, og dermed også den økonomiske belastningen det er å måtte kjøpe nye billetter selv.