Bil havnet i sjøen i Balsfjord – kritisk for fører

Rett etter klokka tre natt til søndag fikk politiet meldingen om en bil som lå i sjøen i Malangen i Balsfjord i Troms. Tilstanden er kritisk for føreren.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet søkte en periode etter eventuelle passasjerer, men operasjonsleder Karl-Erik Thomassen i Troms politidistrikt sier at de har slått fast at det ikke var noen andre i bilen.

– Vi har avsluttet søket med personell uten funn. Vi har drone på vei til stedet som vil gjøre ytterligere søk, sier han til NTB.

Vitner hørte smell i forkant av hendelsen.

– Det er for tidlig å si noe om årsaken til ulykken. Vi har en god del jobb som gjenstår, og vil nok få mer informasjon i løpet av dagen, sier Thomassen.

Universitetssykehuset Nord-Norge opplyste klokken 06.50 at føreren – en ung mann – behandles ved sykehuset for livstruende skader, og at situasjonen er kritisk.

Status søndag formiddag er den samme som i morges, kritisk og livstruende, skriver Universitetssykehuset Nord-Norge på Twitter klokken 12.34 søndag ettermiddag.

– Han var alene og mistet kontrollen over kjøretøyet, sier operasjonsleder Karl-Erik Thomassen i Troms politidistrikt til NTB klokken 13.20.