Bil havnet i sjøen i Balsfjord – kritisk for fører

Artikkelen fortsetter under annonsen

Rett etter klokka tre natt til søndag fikk politiet meldingen om en bil som lå i sjøen i Malangen i Balsfjord i Troms. Tilstanden er kritisk for føreren.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet søkte en periode etter eventuelle passasjerer, men operasjonsleder Karl-Erik Thomassen i Troms politidistrikt sier at de har slått fast at det ikke var noen andre i bilen.

– Vi har avsluttet søket med personell uten funn. Vi har drone på vei til stedet som vil gjøre ytterligere søk, sier han til NTB.

Vitner hørte smell i forkant av hendelsen.

– Det er for tidlig å si noe om årsaken til ulykken. Vi har en god del jobb som gjenstår, og vil nok få mer informasjon i løpet av dagen, sier Thomassen.

Universitetssykehuset Nord-Norge opplyste klokken 06.50 at føreren – en ung mann – behandles ved sykehuset for livstruende skader, og at situasjonen er kritisk.

Status søndag formiddag er den samme som i morges, kritisk og livstruende, skriver Universitetssykehuset Nord-Norge på Twitter klokken 12.34 søndag ettermiddag.

– Han var alene og mistet kontrollen over kjøretøyet, sier operasjonsleder Karl-Erik Thomassen i Troms politidistrikt til NTB klokken 13.20.