Fest-trikk stanset i Oslo

En trikkefører stanset en trikk i Bogstadveien i Oslo som var full av festende passasjerer.

Natt til lørdag sirkulerte en video i sosiale medier av en trikk i Bogstadveien i Oslo full av festende passasjerer. I videoen har trikken stanset opp med hoppende folk tett i tett, mens trikkeføreren går ut, tar opp telefonen og går et stykke unna.

Sporveien bekrefter hendelsen overfor VG.

– Hendelsen ble rapportert inn klokken 00.20 i natt. Grunnen til at vognfører går av vognen, er fordi det var full fest om bord og han trengte å ringe etter vektere, sier pressevakt i Sporveien Jan Rustad til avisen.

Han sier førerne ikke skal engasjere seg direkte i slike hendelser og heller ringe etter assistanse. Han sier situasjonen løste seg raskt i etterkant og at ungdommen var vekke før vekterne ankom.

Personvernpolicy