Ung kvinne falt i vannet i Bamble – kritisk skadd

<p>Kommunens kriseteam er varslet for å følge opp de som ble vitner til hendelsen, opplyser <a href="https://twitter.com/politietsorost/status/1403247477508214785" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Sørøst politidistrikt</a>. Luftambulanse er på stedet. Foto: Luftambulansetjenesten / NTB scanpix</p>
Kommunens kriseteam er varslet for å følge opp de som ble vitner til hendelsen, opplyser Sørøst politidistrikt. Luftambulanse er på stedet. Foto: Luftambulansetjenesten / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En ung kvinne er tatt med til sykehus i kritisk tilstand etter å ha falt i vannet i Bamble.

Vitner fikk henne opp av vannet og iverksatte livreddende førstehjelp.

Politiet beskriver tilstanden hennes som kritisk.

Hun er fløyet til sykehus.

Operasjonsleder Merete Kvaal berømmer de som fikk reddet kvinnen opp fra vannet.

– Dyktige, handlekraftige personer på stedet gjorde en god jobb og fikk hjulpet henne opp og satte i gang hjerte- lungeredning. Alle ære til publikummere som evner å handle og iverksette HLR. Det kan være tøft, sier Kvaal til NTB.

Kommunens kriseteam er varslet for å følge opp de som ble vitner til hendelsen, opplyser Sørøst politidistrikt.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 8.52.

Saken oppdateres

Personvernpolicy