Politiet har startet drapsetterforskning etter funn av en død kvinne øst i Oslo

<p>Politiet fikk informasjon om mulig drap i Oslo etter trafikkulykke i Eidsvoll. Ingen av de involverte i trafikkulykken skal være alvorlig skadd, men mannen er også siktet for drapsforsøk i forbindelse med ulykken.</p>
Politiet fikk informasjon om mulig drap i Oslo etter trafikkulykke i Eidsvoll. Ingen av de involverte i trafikkulykken skal være alvorlig skadd, men mannen er også siktet for drapsforsøk i forbindelse med ulykken. Foto: Scanpix

En mann er pågrepet og siktet for drap etter funn av en død kvinne på en adresse øst i Oslo tirsdag morgen.

Oslo politidistrikt skriver i en pressemelding at de er helt i innledningen av etterforskningen og at de ikke er helt sikre på kvinnens identitet.

– Det har tatt noe tid å komme i kontakt med de antatt pårørende til den avdøde kvinnen. Disse er nå varslet, med forbehold om at politiet per nå ikke har sikker identitet på avdøde, skriver politiet

Usikker på kvinnens identitet

En mann i 20-årene er pågrepet og siktet for drap etter at en kvinne ble funnet død på Hellerud i Oslo. Politiet fikk nyss om dødsfallet etter en trafikkulykke.

De har en indikasjon om kvinnens identitet, men den er ikke bekreftet. Det er en relasjon mellom siktede og avdøde.

Leder Anne Alræk Solem ved drapsseksjonen vil kommentere saken nærmere på et pressetreff ved politihuset på Grønland.

Fikk informasjon om mulig drap etter trafikkulykke

Politiet fant kvinnen i en leilighet på Hellerud øst i Oslo rundt klokka 7 tirsdag morgen, sier leder Anne Alræk Solem ved drapsseksjonen i Oslo politidistrikt på en pressebrifing tirsdag ettermiddag.

Politiet ble ledet til drapet etter en frontkollisjon på E6 i Eidsvoll kommune rundt klokka 6 tirsdag morgen. Mannen som er siktet, kjørte nordover på E6, men i motgående kjørefelt, og kolliderte med en bil som kom sørover.

Ingen av de involverte i trafikkulykken skal være alvorlig skadd, men mannen er også siktet for drapsforsøk i forbindelse med ulykken.

Politiet håper å gjennomføre avhør av mannen i 20-årene tirsdag.

Personvernpolicy