Politiet åpner etterforskning i savnetsak i Molde

Politiet har startet etterforskning i forbindelse med at 79 år gamle Alf Palmer Svinnset fra Molde er meldt savnet. Politiet utelukker ikke at det kan ha skjedd en straffbar handling.
Politiet har startet etterforskning i forbindelse med at 79 år gamle Alf Palmer Svinnset fra Molde er meldt savnet. Politiet utelukker ikke at det kan ha skjedd en straffbar handling. Foto: Privat / Politiet / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet i Møre og Romsdal har åpnet kriminaletterforskning etter at 79 år gamle Alf Palmer Svinnset ble meldt savnet lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den 79 år gamle mannen fra Molde ble meldt savnet lørdag, men siste gang noen så ham var tirsdag 1. juni om lag klokka 11.30 om formiddagen.

– Vi mener det er rimelig grunn til å starte etterforskning, blant annet med tanke på at det kan ha skjedd en straffbar handling, sier seksjonssjef Janne Woie ved Molde politistasjon i en pressemelding mandag kveld.

Både teknisk og taktiske etterforskere var mandag i gang med å undersøke saken. Ifølge Woie jobber politiet etter fire hypoteser; At det har skjedd en kriminell handling, at det har skjedd en ulykke eller et uhell, at det dreier seg om et selvmord eller at 79-åringen har forsvunnet frivillig.

Politiet har ingen holdepunkter for at Svinnset har forlatt Møre og Romsdal.