Hotell- og reiselivsselskaper har fått mange av regjeringens omstillingsmillioner

Petter Stordalens hotellkjede Nordic Choice Hotels er er blant selskapene som så langt har fått mest støtte av Innovasjon Norge til omstilling.
Petter Stordalens hotellkjede Nordic Choice Hotels er er blant selskapene som så langt har fått mest støtte av Innovasjon Norge til omstilling. Foto: Adam Ihse/tt / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nordic Choice, Color Group og Stiftelsen Polaria er blant selskapene som så langt har fått mest støtte av Innovasjon Norge til omstilling, melder E24.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Innovasjon Norge har delt ut 657 millioner kroner i omstillingsmidler fordelt på 569 selskaper, og flere store hotell- og reiselivsselskaper er på toppen av listen, ifølge avisen.

Men også mindre kjente reiselivs- og eventselskaper, som har blitt rammet hardt av coronapandemien, har fått mange millioner kroner i støtte.

Hotellkjeden Nordic Choice Hotels har mottatt nær 6,2 millioner kroner, som er det høyeste beløpet som er delt ut til et enkeltselskap. Deretter følger Stiftelsen Polaria, som er virksomheten bak akvariet i Tromsø, som har fått rett i overkant av 6 millioner kroner.

Color Group, som har fått det 11. høyeste enkeltbeløpet, har fått 4,6 millioner kroner.