56 nye koronasmittede registrert i Oslo siste døgn

Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen (Ap), kan konstatere at smitten i Oslo fremdeles er lav. Det siste døgnet ble det registrert 56 nye smittede i hovedstaden. Det er tre flere enn torsdag, men likevel 28 færre enn for en uke siden.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen (Ap), kan konstatere at smitten i Oslo fremdeles er lav. Det siste døgnet ble det registrert 56 nye smittede i hovedstaden. Det er tre flere enn torsdag, men likevel 28 færre enn for en uke siden. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er registrert 56 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er én under snittet de sju foregående dagene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

56 tilfeller er tre flere enn på torsdag, men 28 færre enn samme dag forrige uke. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 65 smittede per dag.

Smittetallene er høyest i bydelen Søndre Nordstrand. Der ligger smittetrykket på 330 smittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene, Siste døgn ble det registrert elleve nye smittede i bydelen.

Deretter følger bydelene Bjerke (168) og Gamle Oslo (162).

Bydelen Nordre Aker har for tiden de laveste smittetallene. Der er smittetrykket på 56 smittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene. Siste døgn hadde bydelen ingen nye smittede.

Totalt er 36.000 Oslo-borgere registrert smittet siden mars i fjor.