54 nye koronasmittede registrert i Oslo siste døgn

Det er registrert 54 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er også det samme antallet som torsdag forrige uke. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 65 smittede per dag.
Foto: Lise Åserud / NTB
Det er registrert 54 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er også det samme antallet som torsdag forrige uke. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 65 smittede per dag. Foto: Lise Åserud / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er registrert 54 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er elleve under snittet de sju foregående dagene, og tre færre enn på onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er også det samme antallet som torsdag forrige uke. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 65 smittede per dag.

Smittetallene er høyest i bydelen Søndre Nordstrand. Der ligger smittetrykket på 332 smittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene. Det ble registrert seks nye smittede i bydelen siste døgn.

Etter det følger bydelene Alna (167) og Bjerke (159).

Nordre Aker har for tiden de laveste smittetallene med et smittetrykk på 69 smittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene. Det siste døgnet ble det registrert to nye smittede i bydelen.

Totalt er 35.944 Oslo-borgere registrert smittet siden mars i fjor.