Uklart når det blir fengslingsmøte for drapssiktet mann i Trondheim

Det er uvisst når det blir fengslingsmøte for mannen i 50-årene. Mannen ble pågrepet etter at politiet fant en mann død i en leilighet i på Lademoen i Trondheim lørdag morgen. Foto: Joakim Halvorsen / NTB
Det er uvisst når det blir fengslingsmøte for mannen i 50-årene. Mannen ble pågrepet etter at politiet fant en mann død i en leilighet i på Lademoen i Trondheim lørdag morgen. Foto: Joakim Halvorsen / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er fortsatt usikkert hvilken dag det blir fengslingsmøte for mannen i 50-årene som er siktet for drapet i Trondheim lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det blir ikke fengslingsmøte søndag, og det er per nå ikke avklart om det blir fengslingsmøte mandag, sier hans forsvarer, advokat Kolbjørn Lium til NTB.

Han snakket med siktede søndag, men ønsker ikke å kommentere noe ytterligere om samtalen.

Det ble gjort forsøk på å avhøre den siktede, men på grunn av hans helsesituasjon har det foreløpig ikke latt seg gjennomføre.

Politiet fikk melding klokka 8.14 lørdag fra helsepersonell om at en død person var funnet i en leilighet på Lademoen i Trondheim. Mannen ble pågrepet på stedet da politiet kom fram.

Hendelsen skjedde i et boligstrøk med flere kommunale boliger.

Trøndelag politidistrikt venter fortsatt på den foreløpige obduksjonsrapporten, men det er mulig den kommer søndag, får NTB opplyst.

Kriminalteknikere fortsatt arbeidet sitt på åstedet søndag. Avdøde er identifisert og hans pårørende er varslet.