Dette skjer i dag

Foto: Nariman El-Mofty / AP / NTB
Foto: Nariman El-Mofty / AP / NTB Foto: NTB

Dette er blant de ventede hendelsene søndag 2. mai.

Ortodoks påske

Ortodokse kristne feirer første påskedag søndag. Ortodokse kristne er verdens tredje største kristne gruppering, og feirer påske senere enn katolikker og protestanter fordi de følger en annen kalender.

Portugals Grand Prix

Årets tredje formel 1-runde kjøres i den portugisiske havnebyen Estoril, i utkanten av Lisboas byområde. Finske Valtterri Bottas vant kvalifiseringen lørdag foran Mercedes-lagkamerat Lewis Hamilton. Det ventes en ny duell mellom briten og nederlenderen Max Verstappen, som står med hver sin seier denne sesongen.

Semifinaler i mesterligaen

Guro Reiten og Chelsea tar i mot Bayern München til andre kamp av mesterligaens semifinale. Bayern vant første kamp 2-1 hjemme i München. søndag. Caroline Graham Hansen og Barcelona skal samtidig ta i mot PSG. De spilte 1-1 i Paris for en uke siden.

Personvernpolicy