Mann siktet for uaktsomt drap etter dødsulykke i Vindafjord

En tre år gammel gutt omkom i en ulykke på Knapphus i Vindafjord torsdag. En mann i 30-årene er siktet for uaktsomt drap.
En tre år gammel gutt omkom i en ulykke på Knapphus i Vindafjord torsdag. En mann i 30-årene er siktet for uaktsomt drap. Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

En tre år gammel gutt omkom i en trafikkulykke på Knapphus i Vindafjord kommune torsdag. Nå er en mann i 30-årene siktet for uaktsomt drap etter ulykken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Sjåføren er siktet for uaktsomt drap ved bilkjøring, opplyser politiadvokat Sidsel Tunestveit i Sørvest politidistrikt fredag til Haugesunds Avis.

Treåringen ble påkjørt og senere erklært omkommet på stedet torsdag.

Hun forteller videre at siktelsen er gjort ut fra en samlet vurdering av tekniske og taktiske undersøkelser så langt. Politiet er ikke klar til å gi detaljerte opplysninger om selve hendelsesforløpet ennå.

– Jeg kan ikke si så mye mer enn at avdøde ble funnet død. Det var teknikere der i går, og de har vært der i dag. Vi avventer konklusjonene fra etterforskningen og rapporten fra Statens vegvesen før vi kan si mer om hva som har skjedd, sier politiadvokaten til avisen.