Politiet frigir video som kan vise drapsmannen i Tønsberg

Politiet mener at personen på dette bildet fra et overvåkingskamera kan ha vært involvert i drapet på Bård Lanes i Tønsberg tirsdag kveld. Foto: Politiet / NTB
Politiet mener at personen på dette bildet fra et overvåkingskamera kan ha vært involvert i drapet på Bård Lanes i Tønsberg tirsdag kveld. Foto: Politiet / NTB Foto: NTB

Politiet har offentliggjort en overvåkingsvideo de mener kan være den antatte gjerningsmannen etter drapet i Tønsberg forrige uke.

I videoen kan man se en mann som småløper over parkeringsplassen ved Europris på Kilen i Tønsberg, like ved der Bård Lanes ble drept forrige tirsdag.

Mannen har mørk jakke med pelskrage, og hendene i lommen mens han løper over parkeringsplassen.

Politiet opplyser til NTB at dette er samme person som det tidligere er offentliggjort et stillbilde av. Politiet mener mannen kan være den antatte drapsmannen, men har ikke flere kommentarer å gi om saken før tirsdag.

En 31 år gammel mann er varetektsfengslet, siktet for medvirkning til drapet. Politiet jakter fortsatt på en eller flere gjerningspersoner.

– Vi oppfordrer mannen på bildet til å melde seg til politiet, eller andre som gjenkjenner personen til å ta kontakt med oss, sa politistasjonssjef Øystein Holt da stillbildet fra videoen ble offentliggjort.

Personvernpolicy