Dette skjer i dag

Foto: Torstein Bøe / NTB
Foto: Torstein Bøe / NTB Foto: NTB

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, mandag 26. april.

Erna Solberg i Stortinget

Statsminister Erna Solberg (H) redegjør i Stortinget for koronakommisjonens rapport og regjeringens videre oppfølging av rapporten. Rapporten kom med hardt kritikk mot regjeringens håndtering av pandemien, aller mest for å ha vært dårlig forberedt på en slik helsekrise.

Krisemøte i Ålesund – kan bli ny nedstenging

Ålesund kommune har kalt inn til krisemøte tidlig mandag morgen for å diskutere nye tiltak etter smitteøkning i det siste. Ordfører Eva Vinje Aurdal sier situasjonen er minst like alvorlig som før påske, da kommunen ble nedstengt.

Sanner om IMFs vurdering av Norge

Det internasjonale valutafondet (IMF) leverer sin rapport om norsk økonomi til finansminister Jan Tore Sanner (H). Sanner vil ha en pressekonferanse klokken 14.15.

Milan møter Lazio

Jens Petter Hauges Milan kjemper i tabelltoppen i italienske Serie A. Laget ligger foreløpig på tredjeplass. Mandag kveld møter de Lazio, som ligger åtte poeng bak. Hauge har ikke fått spille på mange uker.

Personvernpolicy